Oferta

Zobacz naszą ofertę

Działalność nasza skupia się głównie wokół organizacji wesel. Za każdym razem dokładamy wszelkich starań, by wszyscy biesiadnicy byli zadowoleni. Jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły i sugestie. Poniżej prezentujemy Państwu przykładowe menu na wesele z poprawinami. U nas jest tylko jeden wariant ilościowy, natomiast rodzaj dań dobierają Państwo sami. Szczegółowe menu/ofertę przedstawimy Państwu podczas spotkania na sali.

Zapraszamy serdecznie!

tel.: 693-953-054 lub 665-664-513

Przykładowe menu - wesele z poprawinami

I danie

Rosół z makaronem

II danie

  1. ZIEMNIAKI + ZESTAW SURÓWEK
  2. UDKO NADZIEWANE ŚLIWKĄ
  3. KOTLET SCHABOWY
  4. KOTLET a la „PIERÓG”
  5. De VOLAILLE
  6. ZRAZY WIEPRZOWE
  7. KOTLET MIELONY W CUKINII
  8. FILET DROBIOWY ZAPIEKANY Z SEREM ŻÓŁTYM

DANIA GORĄCE podawane na weselu i poprawinach

  1. BARSZCZ CZERWONY + KROKIETY
  2. GOŁĄBKI
  3. FLAKI/ ZUPA GULASZOWA
  4. SZASZŁYKI DROBIOWE I WIEPRZOWE
  5. KARKÓWKA NA ŻURAWINIE
  6. DORSZ W PANIERCE Z MIGDAŁAMI
  7. STEK Z UDA KURCZAKA Z PIECZARKĄ NADZIEWANĄ

DANIA GORĄCE podawane tylko na poprawinach (obiad poprawinowy)

  1. KLUSKI ŚLĄSKIE
  2. ŻEBERKA W MIODZIE
  3.  ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ I JAJKIEM
  4.  BIGOS

PRZYSTAWKI

  1. SAŁATKA PIECZARKOWA
  2. SAŁATKA Z BROKUŁA Z MAJONEZEM
  3.  SAŁATKA JARZYNOWA
  4. SAŁATKA Z KURCZAKA WĘDZONEGO Z RYŻEM
  5. SAŁATKA GRECKA
  6. GALANTYNA Z KURCZAKA
  7. SCHAB FASZERWANY CHRZANEM
  8. ROLMOPSY

NAPOJE GORĄCE

  1. KAWA/ CZEKOLADA Z EKSPRESU
  2. KAWA ROZPUSZCZALNA
  3. HERBATA Z CYTRYNĄ ORAZ OWOCOWA

NAPOJE ZIMNE (bez ograniczeń)

  1. COCA-COLA
  2. FANTA
  3. SPRITE
  4. MIRINDA
  5. PEPSI
  6. WODA GAZOWANA
  7. WODA NIEGAZOWANA
  8. SOKI 2 SMAKI /PODAWANE W DZBANKACH/

DODATKI

  1. CIASTO /BLACHA NA 10 OSÓB/
  2. OWOCE
  3. CHLEB WESELNY – powitalny

STÓŁ WIEJSKI

MOŻLIWOŚĆ ZAMÓWIENIA STOŁU WIEJSKIEGO.
KOSZT 2400 ZŁ (sezon 2026).

  1. DUŻA NOGA WIEPRZOWA WĘDZONA
  2. SZYNKA
  3. POLĘDWICA
  4. KASZANKA
  5. KIEŁBASA
  6. KABANOSY
  7. SALCESON
  8. SMALEC ZE SKWARKAMI
  9. BOCZEK
  10. OGÓRKI MAŁOSOLNE/KISZONE
  11. BIMBEREK – 5l